diumenge, 26 d’abril del 2020

EMPATIA/ EMPATÍA

Primària
català


Hola tots i totes!

Què passaria si un dia ens despertassim i fossim invisibles per a tothom? Ningú ens veuria ni ens escoltaria... llavors com ens sentiríem si no fossim estimats ni aceptats?
Tens qualque mascota? Snickers és el protagonista d'aquesta història. Està desitjant que qualque persona vagi a la tenda on està en venta i el compri. Però les seves orelles grosses són motiu de burles... fins que un dia arriba algú especial.

L'EMPATIA és ser capaç de comprendre, percebre i compartir els sentiments i les emocions de l'altra persona de manera objectiva afavoreix la comunicació oberta.




castellano

¡Hola chicos y chicas!

¿Qué pasaría si un día nos despertásemos y fuéramos invisibles para todos? Nadie nos viera ni nos escuchara... entonces ¿cómo nos sentiríamos si no nos quisieran ni nos aceptaran?
¿Tienes alguna mascota? Snickers es el protagonista de esta historia. Está deseando que alguien vaya a la tienda donde está en venta y lo compre. Pero sus orejas grandes son motivo de burlas... hasta que un día llega alguien especial.

La EMPATÍA es la capacidad de comprender, percibir y compartir los sentimentos y las emociones de la otra persona de manera objetiva favorece la comunicación abierta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa'ns un comentari